Elazığ
01 Eylül, 2025, Pazartesi
  • DOLAR
    38.25
  • EURO
    43.83
  • ALTIN
    4076.8
  • BIST
    9.317
  • BTC
    85102.848$

ELAZIĞ BELEDİYESİ DUYURDU PLANLI SU KESİNTİSİ YAŞANACAK

ELAZIĞ BELEDİYESİ DUYURDU PLANLI SU KESİNTİSİ YAŞANACAK
Elazığ Belediyesi'nin yürüttüğü altyapı çalışmaları kapsamında, Yeni Mahalle, Üniversite, Rızaiye, Çarşı ve Nailbey mahallelerinin bir bölümünde planlı su kesintisi yapılacak.

Elazığ Belediyesi, şehir genelinde devam eden altyapı çalışmaları kapsamında, bazı mahallelerde planlı su kesintisi yapılacağını duyurdu. Çalışmalar nedeniyle Yeni Mahalle, Üniversite, Rızaiye, Çarşı ve Nailbey mahallelerinin bir bölümüne su verilemeyecek.

Yapılan açıklamada: “Şehrimiz genelinde yürütülen altyapı çalışmalarımız kapsamında; Yeni Mahalle, Üniversite, Rizaiye ve Çarşı mahallelerimizin yanı sıra Nailbey mahallemizin bir bölümünü besleyen su deposu Çıkış hattının eski bağlantısı iptal edilerek yeni hatta bağlanacaktır.

Bu nedenle belirtilen mahallelerde 1 Eylül Pazartesi günü 09.00 - 17.00 saatleri arasında planlı su kesintisi uygulanacaktır.” Denildi.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!