RAMAZAN AYI ETKİNLİKLERİNİN BU AKŞAMKİ KONUĞU GÜÇLÜ YORUMUYLA FADIL AYDIN OLUYOR

Elazığ Belediyesi Ramazan ayı etkinliklerinde Elazığlılarla buluşan ilahi sanatçısı Fatih Koca, ezgileriyle yüreklere dokunarak unutulmaz bir dinleti programına imza attı.
.jpeg)
Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan ayı etkinlikleri, on bir ayın sultanı Ramazan ayı süresince söyleşi, dinleti ve konser programlarıyla devam ediyor.

Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde saat 21.00’de düzenlenen Ramazan ayı etkinliklerine ilahileriyle kalplere dokunan Fatih Koca konuk oldu. Seslendirdiği eserlerle büyük beğeni toplayan Fatih Koca, programda dinleyicilerine özel bir jestte bulunarak gönül tellerini titreten Harput salası seslendirdi.
.jpeg)
Program vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görürken, sanatçı Fatih Koca da Ramazan ayının manevi ikliminde bu kıymetli buluşmaya olanak sağlayan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür etti.
.jpeg)
Elazığ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada 7 Mart Cumartesi günü (bugün) son yıllarda geniş bir dinleyici kitlesine ulaşan ilahi ve ezgilerin güçlü isimlerinden Fadıl Aydın’ın Ramazan ayı etkinliklerine konuk olacağı belirtilerek, “Fadıl Aydın’ın ilahi ve ezgileriyle konuk olacağı programa, tüm hemşehrilerimiz davetlidir.” denildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- EGMC BAŞKANI ZÜLFÜ BAL'DAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI
- Başkan Selmanoğlu: “Türkiye Yüzyılı Kadınların Yüzyılı Olacak”
- EGMC Kadın Kurulu Başkanı Arzu Akın’dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesaj
- ELAZIĞ’DAN HENTBOL MİLLİ TAKIMA 5 SPORCU
- ELAZIĞ BELEDİYESİNDEN 8 MART’A ÖZEL PROGRAM DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MÜZİĞİN EŞSİZ NAĞMELERİYLE KUTLANACAK
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.