Elazığ
07 Mart, 2026, Cumartesi
  • DOLAR
    38.25
  • EURO
    43.83
  • ALTIN
    4076.8
  • BIST
    9.317
  • BTC
    85102.848$

ELAZIĞ BELEDİYESİNDEN 8 MART’A ÖZEL PROGRAM DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MÜZİĞİN EŞSİZ NAĞMELERİYLE KUTLANACAK

ELAZIĞ BELEDİYESİNDEN 8 MART’A ÖZEL PROGRAM DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MÜZİĞİN EŞSİZ NAĞMELERİYLE KUTLANACAK

Elazığ Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde muhteşem bir programa imza atıyor. Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek programda ilk olarak özel repertuvarıyla Nağme-i Harput Kadın Kürsübaşı ekibi sahne alacak ardından da Türk Halk Müziğinin usta yorumcusu Cengiz Özkan muhteşem bir konserle hayranlarıyla bir araya gelecek.
Elazığ Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde anlamlı ve unutulmaz bir programa imza atarak, toplumun mimarı ve en büyük gücü kadınlarımızın bu özel gününü coşkuyla kutlamalarına katkı sağlayacak.
Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde saat 21.00’de başlayacak programın açılışında, Harput kültürünün eşsiz nağmelerine zarafetleriyle renk katan Nağme-i Harput Kadın Kürsübaşı Ekibi hazırladıkları özel repertuvarla sahne alacak. Harput musikisinin en güzel örneklerini, güçlü yorumlarıyla seslendirerek geceye renk katacak Nağme-i Harput Kadın Kürsübaşı ekibinin ardından ise Türk Halk Müziğinin usta yorumcusu Cengiz Özkan, hayranlarıyla buluşacak. Kendine özgü yorumuyla gönüllerde taht kuran sanatçı, dilden dile dolaşan, gönüllerde taht kurmuş türküleriyle dinleyicilere unutulmaz bir akşam yaşatacak. 
ESMEK’TEN KADINLAR GÜNÜ’NE ÖZEL SERGİ
Öte yandan 8 Mart Pazar günü Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi fuaye alanında konser öncesi saat 20.30’da ise Elazığ Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (ESMEK) tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel bir sergi açılacak. Sergide, kadınların üretkenliklerini, kişisel gelişimlerini, ekonomik ve sosyal hayata daha güçlü katılımlarını desteklemenin yanı sıra üretkenliklerini de artırmayı hedefleyen ESMEK çatısı altında bir araya gelen kadınların el emeği göz nuru birbirinden kıymetli eserleri ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.
ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN DAVET
Elazığ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Hayatlarımızın merkezinde yer alan, emekleri ve fedakarlıklarıyla yaşamlarımıza yön veren tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyoruz. Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezinde 8 Mart Pazar günü saat 21.00’de bu anlamlı güne özel düzenlediğimiz programda, önce Nağme-i Harput Kadın Kürsübaşı ekibi ardından da Türk Halk Müziğinin usta yorumcusu Cengiz Özkan muhteşem bir konser programıyla siz kıymetli hemşehrilerimizle bir araya gelecek. Bu özel programa tüm hemşehrilerimiz davetlidir.” denildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!