EKONOMİYE DEĞER KATANLAR ÖDÜL TÖRENİ ÖZEL PROGRAMI

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ile Elazığ Ticaret Borsası Tarafından “Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreni” gerçekleştirildi.
Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ile Elazığ Ticaret Borsası Tarafından “Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreni” gerçekleştirildi.
Elazığ TSO ve Ticaret Borsası tarafından düzenlenen Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreninde, Elazığ’ın iş dünyası bir araya geldi. Törende yapılan Konuşmalarda ekonominin önemine vurgu yapıldı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarciklıoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen ödül törenine;
Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi ve Eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek, AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Karişit, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, kurum müdürleri ve iş dünyasından çok sayıda isim katıldı.
Manşet 23 Genel Yayın Yönetmenimiz Zülfü Bal, Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreninde davetliler ile yapmış olduğu röportajda hem bürokratların hem de davetlilerin memnuniyetini dile getirdi.
“Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreni” Özel Programının tamamı, MANŞET 23 TV Youtube Kanalımızda Yayında.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, ORC Anketinde Zirveye Yerleşti
- Elazığspor, Hazırlık Maçında Balıkesirspor İle 1-1 Berabere Kaldı
- Elazığspor – Balıkesirspor Maçı İçin Geri Sayım!
- Kırmızı Dosya’nın Yeni Sezon İlk Bölümünde Cemaatler ve Madencilik Masaya Yatırıldı
- MHP Elazığ Merkez İlçe Kongresi Yoğun Katılımla Gerçekleşti
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.