Bağırsakları Dışarıda Doğan Bebek Elazığ’da Sağlığına Kavuştu

Muş'ta yaşayan eşkin çiftinin ilk çocukları olan erkek bebek, 35. Haftasında bağırsakları karın dışında dünyaya geldi. Muş'ta tedavi edilemeyen bebek Elazığ'da sağlığına kavuştu.

Bağırsakları Dışarıda Doğan Bebek Elazığ’da Sağlığına Kavuştu

Muş'ta yaşayan Barış ve Fatma Eşkin çiftinin ilk çocukları olan erkek bebek, 35. haftasında bağırsakları karın dışında dünyaya geldi. Muş'ta tedavi edilemeyen bebek Elazığ'da bulunan özel bir hastaneye sevk edildi.

Çocuk cerrahisi uzmanı Op. Dr. Fikret Ersöz tarafından doğumunun yedinci saatinde ameliyata alınan bebeğin bağırsakları, iki buçuk saat süren başarılı operasyonla karın içerisine yerleştirildi. 10 bin doğumda bir görülen 'Gastroşizis' nedeniyle bebek 14 günlük tedavisinin ardından taburcu edilerek ailesine teslim edildi.

Arzu

Arzu

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.