YDS ADAYLARI İÇİN NÜFUS MÜDÜRLÜKLERİ HAFTA SONU AÇIK OLACAK
GenelElazığ Valiliği Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü’nün, 16 Kasım Pazar günü yapılacak olan yabancı dil bilgisi seviye tespit sınavı adaylarına kolaylık sağlamak amacıyla açık bulundurulacağını duyurdu.
Elazığ Nüfus Müdürlüğü, ÖSYM Başkanlığının Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı İçin 16 Kasım Pazar Günü Açık Olacak.
Konu ile ilgili Elazığ Valiliği tarafından yapılan açıklamada: “2025 – ÖSYM Başkanlığının Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavına (2025-YDS/2) girecek Adaylardan Nüfus Cüzdanı veya Kimlik Kartını kaybeden ve yeniden çıkartmak isteyen adaylar için “Sınav Giriş Belgesi” ile 1 adet Biyometrik fotoğrafını yanında getiren adaylara yeni kart düzenleninceye kadar geçerli olacak ”Geçici Kimlik Belgesi” verilmesi için İlimiz Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü 16 Kasım Pazar Günü 07:00 – 10:00 saatleri arasında açık bulundurulacaktır.” ifadeleri kullanıldı.
İlginizi Çekebilir