Elazığ’da Yol Çalışması: Güzergâh Belirli Aralıklarla Kapatılacak
GenelElazığ’da önemli ulaşım güzergâhlarından biri olan Yunus Emre Bulvarı’nda yol bakım ve yenileme çalışması gerçekleştirilecek.
Elazığ Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Yunus Emre Bulvarı’nın Pertek Caddesi istikametindeki gidiş şeridinde çalışmaların başlayacağı bildirildi.
GÜZERGÂH BELİRLİ ARALIKLARLA TRAFİĞE KAPATILACAK
1 Eylül 2026 Salı gününden itibaren başlayacak çalışmaların 4 gün sürmesi planlanıyor. Çalışmaların yürütüldüğü bölümlerde yolun belirli aralıklarla araç trafiğine kapatılacağı belirtildi.
Elazığ Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, vatandaşların ve sürücülerin mağduriyet yaşamamaları için alternatif güzergâhları kullanmaları istendi.
Yetkililer, çalışmaların tamamlanmasının ardından güzergâhta ulaşımın normal seyrine döneceğini bildirdi.
İlginizi Çekebilir