Vali hatipoğlu minik öğrencilerin heyecanını sosyal medya hesabından paylaştı

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla minik öğrencilerin heyecanını sosyal medya paylaşımıyla paylaştı.
Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte okul öncesi ve ilkokul birinci sınıf öğrencilerinin heyecanını paylaşarak sosyal medya hesabından bir mesaj yayımladı.
Vali Hatipoğlu paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
“Bugün, Uyum Haftası ile birlikte minik yavrularımızın okul yolculuğu başlıyor. Okul öncesi ve ilkokul birinci sınıfa adım atan evlatlarımızın heyecanını yürekten paylaşıyor, onların gözlerindeki ışığın geleceğimizi aydınlatacağına inanıyorum. Yeni eğitim-öğretim yılının; öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini temenni ediyorum. Sevgili çocuklar, yolunuz açık olsun!”
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Başkan Irmak İlçe için hayata geçirmeyi planladıkları projeler ile ilgili bilgi verdi
- Timur Gök: Memurun alım gücünün her geçen gün azaldığına dikkat çekti
- Muay Thai Türkiye Şampiyonası’nda ilimiz sporcuları 7 madalya ile döndü
- İŞ İNSANI DEMİRCİ TÜM HALKI MEVLİDİ ŞERİF OKUTULMASINA DAVET ETTİ
- MİLLETVEKİLİ EROL: "ATATÜRK'ÜN EMANETİNE SAHİP ÇIKMALIYIZ"
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.