ELAZIĞ BELEDİYESİ DOĞAYA CAN ELİ UZATTI


Elazığ Belediyesi ekipleri, kent genelinde belirlenen farklı noktalara yem ve mama bırakarak sokak ve yaban hayvanlarının beslenmesine katkı sağladı.

Elazığ Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, sokak ve yaban hayvanlarının kış mevsiminden etkilenmemesi adına çalışmalarını sürdürüyor.
Bu kapsamda ekipler, olumsuz hava koşulları nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak ve yaban hayvanları için doğaya yem ve mama bıraktı.
Periyodik olarak kent genelinde farklı noktalarda yürütülen çalışmalar kapsamında ekipler, kuşlar için yüksek kesimler ve açık alanlara buğday ve ekmek bıraktı.
Elazığ Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, sahipsiz sokak hayvanları ve doğada yaşayan hayvanlar için mama bırakma çalışmalarının sıklıkla devam edeceği belirtildi.




Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Elazığ Belediyesinden Özel Gereksinimli Bireyler İçin Anlamlı Program
- BAŞKAN SELMANOĞLU: “ÇANAKKALE RUHU, MİLLETİMİZİN EBEDİ İLHAM KAYNAĞIDIR”
- Elazığ’dan Dünyaya Uzanan Başarı: Seza Çimento 10 Yaşında
- Saadet Partisi Elazığ İl Başkanlığından Sivrice ve Maden’de Kalkınma Planı Tanıtımı
- Milletvekili Işıkver, POMEM Mağduru 40 Bin Adayın TBMM’de Sesi Oldu
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.