YEREL KALKINMA HAMLESİ PROGRAMI ELAZIĞ'DA DA UYGULAMAYA ALINIYOR

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülen ve Türkiye'nin 81 ilinin potansiyelini harekete geçirmeyi hedefleyen #YerelKalkınmaHamlesi Programı, Elazığ'da da uygulamaya alınıyor.
Fırat Kalkınma Ajansı koordinasyonunda yürütülecek olan program kapsamında, Elazığ'da desteklenecek proje konuları belirlendi.
Bu adım, Elazığ'ın üretimini ve istihdamını artırarak kalkınmasını hızlandırmayı amaçlıyor. Program sayesinde, şehrin yerel dinamikleri güçlendirilecek ve girişimcilere yeni fırsatlar sunulacak. Elazığ Valiliği, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mehmet Fatih Kacır'a, Elazığ'ın kalkınmasına verdikleri destekten dolayı teşekkürlerini iletti.
Elazığ Valiliği, şehrin kalkınmasında rol almak isteyen tüm girişimcileri Elazığ'a yatırım yapmaya davet ediyor. Bu programın, Elazığ ekonomisine ve istihdamına önemli katkılar sağlaması bekleniyor.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN




Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.