Elazığ
13 Şubat, 2026, Cuma
  • DOLAR
    38.25
  • EURO
    43.83
  • ALTIN
    4076.8
  • BIST
    9.317
  • BTC
    85102.848$

Valilikten Fethi Sekin Şehir Hastanesi İddialarına Yalanlama

Valilikten Fethi Sekin Şehir Hastanesi İddialarına Yalanlama

Elazığ Valiliği, bazı internet sitelerinde yer alan “Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nde 19 personelin gözaltına alındığı” yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Valilikten yapılan basın açıklamasında, söz konusu iddiaların tamamen asılsız, dayanaksız ve gerçeğe aykırı olduğu belirtildi. Kamuoyuna servis edilen içeriğin somut bilgi ve belgeye dayanmadığı, doğruluğunun teyit edilmediği ve kamuoyunu yanıltıcı nitelikte olduğu ifade edildi.

Açıklamada, gerçeğe aykırı yayınların kamu kurumlarının saygınlığına, sağlık çalışanlarının kişilik haklarına ve kamu güvenine zarar verebileceği vurgulandı. Basın özgürlüğünün Anayasa ve ilgili mevzuat çerçevesinde kullanılması gerektiği, kişi ve kurumların itibarını zedeleyici şekilde kullanılamayacağı kaydedildi.

Haberi yayımlayan internet sitesi ve sorumlu kişi ya da kişiler hakkında gerekli adli ve hukuki sürecin başlatıldığı bildirildi. Valiliğin süreci yakından takip ettiği ifade edilerek, kamuoyuna saygıyla duyuruldu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!