Elazığ
15 Ekim, 2025, Çarşamba
  • DOLAR
    38.25
  • EURO
    43.83
  • ALTIN
    4076.8
  • BIST
    9.317
  • BTC
    85102.848$

VALİ HATİPOĞLU VATANDAŞLARI DOLANDIRICILIK OLAYLARINA KARŞI UYARDI

VALİ HATİPOĞLU VATANDAŞLARI DOLANDIRICILIK OLAYLARINA KARŞI UYARDI
Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, vatandaşları dolandırıcık olaylarına karşı uyardı.

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, sosyal medyadan “Dikkat dikkat!!!” şeklinde bir paylaşımda bulundu.

Vali Hatipoğlu, son günlerde iş adamlarının vali yardımcıları ve kendisi tarafından aranarak öğrenciler için farklı hesaplara para transferi talebinde bulunulduğu yönündeki dolandırıcılık olaylarını gündeme getirdi.

Hatipoğlu, Elazığ Valiliği’nin hiçbir şekilde böyle bir talepte bulunmadığının altını çizerken dolandırıcılara itibar edilmemesi konusunda da uyardı.

Vali Numan Hatipoğlu;

 

“Dikkat dikkat!!! Bazı iş adamlarımızın sözde Vali Yardımcılarımız ya da sözde tarafımdan aranarak öğrenciler için farklı hesaplara para transfer edilmesini talep ettiklerini öğrendim. Valiliğimizin hiç bir şekilde kimse aranarak bu şekilde bir talepte bulunulmamaktadır. Vatandaşlarımızın ve iş adamlarımızın bu tür dolandırıcılara inanmaması, kendi tanıdık çevreleri ya da kurumlarımız (SYDV, Kızılay ya da kamu yarına dernekler) eliyle hayır işlerini gerçekleştirmeleri en büyük arzumuzdur. Lütfen dolandırıcılara itibar etmeyin” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!