TOKİ’lerde ihmal edilen taş duvar, Ağın Belediyesi tarafından yapılıyor

Elazığ’ın Ağın ilçesindeki TOKİ’lerde ihmal edilen taş duvar, Ağın Belediyesi tarafından yapılıyor.
Ağın Belediye Başkanı Şeref Çakar, Ağın’da yapılan çalışmalara yönelik bir paylaşımda bulundu.
Başkan Çakar, Elazığ’ın Ağın ilçesindeki TOKİ projesinde ihmal edilen taş duvarın, AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş’in ısrarı üzerine yaptırıldığını ifade etti.
Başkan Çakar, taş duvar için gerekli malzemeyi getirdiklerini belirtirken ayrıca hastane temel işini firmaya zamanında teslim etmek adına tüm hızla çalıştıklarını vurguladı.
Çakar;
“Tüm hızımız ile devam ediyoruz. TOKİ' den ev sahibi olan vatandaşlarımızın biran evvel evlerine yerleşebilmeleri için; Büyük çabamız, milletvekillerimiz özellikle Erol Keleş Vekilimizin ısrarı ile projede ihmal edilen taş duvarı yaptırıyoruz. Taş duvar için gerekli malzemeyi getiriyoruz. Kaldırım ve kilit parke için iş makinesi ve işgücü desteği veriyoruz. Hastane temel işini firmaya zamanında teslim etmek için tatil demeden var gücümüzle çalışıyoruz. Çalışanlarımızın ellerine, emeklerine sağlık” dedi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- ETSO Üye Silme Tartışmalarına Son Noktayı Koydu
- Saadet Partisi Elazığ Teşkilatından 4 Beldeye Kapsamlı Ziyaret Programı
- EGMC’nin 1. Olağan Genel Kurulu Yoğun Katılımla Gerçekleşti
- Milletvekili Işıkver’den Teknova OSB Altyapı Çalışmalarıyla İlgili Önerge
- Geleceğe Nefes Olacak Yatırım: İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi Tamamlandı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN








Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.