Elazığ
24 Aralık, 2025, Çarşamba
  • DOLAR
    38.25
  • EURO
    43.83
  • ALTIN
    4076.8
  • BIST
    9.317
  • BTC
    85102.848$

Selmanoğlu'nun Sağlık Durumuna İlişkin Açıklama

Selmanoğlu'nun Sağlık Durumuna İlişkin Açıklama
AK Parti İl Başkanı Sencer Selmanoğlu’nun babası Eski Elazığ Belediyesi başkanı Süleyman Selmanoğlu kalp krizi geçirdi. Selmanoğlu’nun sağlık durumu hakkında açıklama yapıldı.

AK Parti İl Başkanı Sencer Selmanoğlu babasının sağlık durumu hakkında şunları söyledi;

 

“Saygıdeğer Hemşehrilerim; Babam, Geçmiş Dönem Elazığ Belediye Başkanımız Sn. Süleyman SELMANOĞLU, bugün geçirdiği kalp krizi sonucu hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştır. Kıymetli Hekimlerimiz tarafından yapılan tıbbi müdahale başarı ile tamamlanmış olup, hastanede müşahade altında tutulmaktadır. Şükürler olsun sağlık durumunda bir olumsuzluk görülmemekte ve daha iyiye gitmektedir. Bu süreçte gösterdiğiniz samimi alakanız için hasseten teşekkür ediyor, şifa bekleyen tüm hastalarımızla birlikte babam için de dualarınızı istirham ediyorum.”

Tek Medya Grup ve Manşet 23 olarak Süleyman Selmanoğlu'na  geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, Allah'tan acil şifalar diliyoruz. 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.