ŞEHİT POLİS MEMURU SEÇKİN YALÇIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Elazığ'ın Keban ilçesi Akçatepe köyü nüfusuna kayıtlı şehit polis memuru Seçkin Yalçın, bugün memleketinde gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.
.jpeg)
İstanbul Kuzey Marmara Otoyolu'nda 30 Mart'ta servis aracının karıştığı trafik kazasında ağır yaralanan ve Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde 5 gün süren yaşam mücadelesini kaybederek 5 Nisan'da şehit olan Seçkin Yalçın'ın (34) cenaze töreni, büyük bir katılım ve hüznün yaşandığı anlara sahne oldu.
.jpeg)
Cenaze namazının ardından binlerce vatandaşın gözyaşları ve dualarıyla uğurlanan şehit Yalçın, Keban Akçatepe köyünde toprağa verildi.

Törene Elazığ Valisi Numan Atipoğlu, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Keban Kaymakamı Furkan Atalık, Keban Belediye Başkanı Yücel Doğan, Keban İlçe Emniyet Müdürü Hayati Çavdar ile çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi ve vatandaşlar katıldı.
.jpeg)
Şehit polis memuru Seçkin Yalçın'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Emniyet Teşkilatı'na ve tüm milletimize başsağlığı diliyoruz. Mekânı cennet, ruhu şad olsun.
.jpeg)
.jpeg)

.jpeg)

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, ORC Anketinde Zirveye Yerleşti
- Elazığspor, Hazırlık Maçında Balıkesirspor İle 1-1 Berabere Kaldı
- Elazığspor – Balıkesirspor Maçı İçin Geri Sayım!
- Kırmızı Dosya’nın Yeni Sezon İlk Bölümünde Cemaatler ve Madencilik Masaya Yatırıldı
- MHP Elazığ Merkez İlçe Kongresi Yoğun Katılımla Gerçekleşti
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.