Sabahattin Kaya, AK Parti Elazığ İl Başkanlığı için aday adayı oldu

Elazığ’ın tanınmış siyasetçilerinden, Akçakiraz’ın iki dönem belediye başkanlığını yapan Sabahattin Kaya, AK Parti Elazığ İl Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.
Kaya, yaptığı yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya koyduğu “Türkiye Yüzyılı” vizyonuna duyduğu inancı vurgulayarak,
“Şehrimizin kalkınması ve partimizin daha güçlü bir şekilde geleceğe taşınması için var gücümle çalışmaya kararlıyım” dedi.
29–30 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek temayül yoklamasının hayırlara vesile olmasını dileyen Kaya,
“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde, ‘Lider Ülke Türkiye’ idealine hizmet etmeyi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.
Siyasi yaşamında hemşehrileriyle iç içe olduğunu ve kibirden uzak bir siyaset anlayışını benimsediğini kaydeden Kaya,
“Elbette bu yarışta yer alan her bir aday adayı kardeşim benim için değerlidir. Kendilerine başarılar diliyorum. Makam ve mevkiler gelip geçicidir, aslolan ‘Gök kubbede hoş bir sada bırakmaktır’” diye konuştu.
Sabahattin Kaya kimdir?
1973 yılında Elazığ’ın Palu ilçesinde doğan Sabahattin Kaya, 1993’te Elazığ İmam Hatip Lisesi’nden mezun oldu. 1998’de askerlik görevini tamamladıktan sonra aile şirketinde iş hayatına başladı. Elazığ İŞGEM’in kurucu üyeleri arasında yer alan Kaya, çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görev yaptı.
2014–2024 yılları arasında Akçakiraz Belediye Başkanlığı görevini üstlenen Kaya, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeliğinde de bulundu. Hâlen İlim Yayma Cemiyeti Elazığ Şubesi, Cihannüma Derneği ve Palu Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nde yönetim kurulu üyeliğini sürdürüyor.
Evli ve üç çocuk babası olan Sabahattin Kaya, AK Parti Elazığ İl Başkanlığı için aday adayı olduğunu kamuoyuna duyurdu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- MHP MİLLETVEKİLİ IŞIKVER: "BASKİL KAYISISINA MALATYA KAYISISI DENİLMESİ KABUL EDİLEMEZ"
- ELAZIĞ TSO BAŞKAN ADAYI AHMET BALLICA MEDYA GRUBUMUZU ZİYARET ETTİ
- KENT KONSEYİ ÜYELERİ BAŞKAN KOCA'YA YAPILAN SALDIRIYI KINADI
- Elazığ'da sismik izolasyonlu yapılar teknik çalıştayı düzenlenecek
- Hamdi Başaran Caddesi’nde başlatılan yol genişletme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.