Elazığ
14 Eylül, 2026, Pazartesi
  • DOLAR
    38.25
  • EURO
    43.83
  • ALTIN
    4076.8
  • BIST
    9.317
  • BTC
    85102.848$

Saadet Partisi Elazığ’da Saha Çalışmalarını Sürdürüyor: Gündem Emek ve Dayanışma

Saadet Partisi Elazığ’da Saha Çalışmalarını Sürdürüyor: Gündem Emek ve Dayanışma

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Yunus Emre Yüksel ve beraberindeki il yöneticileri, kentteki sivil toplum kuruluşları ve emek temsilcileriyle temaslarını sürdürüyor.

Saadet Partisi Elazığ teşkilatı bu kapsamda Bingöllüler Federasyonu ile Hizmet-İş Sendikası Elazığ Şubesi’ni ziyaret etti.

Gerçekleştirilen görüşmelerde Elazığ’ın sosyal ve ekonomik gündemi değerlendirilirken, vatandaşların ve çalışanların karşı karşıya kaldığı sorunlar da masaya yatırıldı. Görüşmelerde, ortak akıl ve istişare kültürünün güçlendirilmesinin önemine vurgu yapıldı.

“SORUNLARI SAHADA DİNLİYORUZ”

Ziyaretlerin ardından değerlendirmelerde bulunan Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Yunus Emre Yüksel, farklı toplum kesimleriyle bir araya gelmeye devam edeceklerini söyledi.

Yüksel, siyasetin yalnızca seçim dönemlerinde değil, hayatın her alanında vatandaşlarla birlikte yürütülmesi gerektiğini belirterek, Elazığ’ın sorunlarını masa başında değil sahada tespit ettiklerini ifade etti.

HİZMET-İŞ’TE İŞÇİLERİN SORUNLARI GÖRÜŞÜLDÜ

Saadet Partisi heyetinin Hizmet-İş Sendikası Elazığ Şubesi’ne gerçekleştirdiği ziyarette, özellikle belediyelerde görev yapan çalışanların sorunları ve çalışma şartları ele alındı.

Hizmet-İş Sendikası Başkanı Gökhan Arpa ile yapılan görüşmede; belediye otobüsü şoförlerinin mesai saatleri, yoğun çalışma koşulları ve trafik kazalarında yaşadıkları sorunların yanı sıra çalışanların çeşitli talepleri değerlendirildi.

Saadet Partisi heyeti, emekçilerin sorunlarının takipçisi olacaklarını belirterek, çalışanların alın terinin karşılığını almasının temel bir adalet meselesi olduğuna dikkat çekti.

BİNGÖLLÜLER FEDERASYONU’NA ZİYARET

Saadet Partisi heyetinin bir diğer durağı ise Bingöllüler Federasyonu oldu.

Federasyon Başkanı Celalettin Albakabala ile gerçekleştirilen görüşmede, Elazığ’da yaşayan Bingöllü vatandaşların talepleri, sosyal dayanışma ve hemşehri derneklerinin kent hayatındaki rolü üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Saadet Partisi Elazığ teşkilatı, kentte farklı kesimlerle gerçekleştirdiği temasların önümüzdeki dönemde de devam edeceğini belirtti.

Teşkilat tarafından yapılan değerlendirmede, Elazığ’ın ortak geleceği için toplumun tüm kesimlerini dinleyen, istişare eden ve çözüm üretmeye odaklanan bir siyaset anlayışının sürdürüleceği mesajı verildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!