Nüfus Müdürlükleri Cumartesi Ve Pazar Günleri Açık Olacak

Elazığ Valiliği, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri dolayısıyla Nüfus Müdürlükleri 27-28 Mayıs Cumartesi ve Pazar günleri 08.00-17.00 saatleri arasında TC Kimlik Kartı ve Nüfus Kayıt Örneği talepleri için hizmet vereceğini duyurdu.
28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimi dolayısıyla Elazığ merkez ve ilçelerdeki nüfus müdürlükleri 27-28 Mayıs Cumartesi ve Pazar günleri 08.00-17.00 saatleri arasında TC Kimlik Kartı ve Nüfus Kayıt Örneği talepleri için açık bulunacak.
Elazığ Valiliği’nden yapılan açıklamada: “Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi nedeniyle oy kullanacak vatandaşların T.C. kimlik kartı talepleri için İlimiz merkez ve ilçe nüfus müdürlüklerimiz 27 Mayıs Cumartesi – 28 Mayıs Pazar günü 08.00 – 17.00 saatleri arasında açık bulundurulacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” İfadeleri kullanıldı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Milletvekili Keleş, "Hemşehrilerimiz ile buluşması" programında vatandaşlarla bir araya geldi
- "DHMİ" Elazığ Havalimanı’nın 2025 yılı Ağustos ayına ait hava trafiği verilerini açıkladı
- Elazığ dahil birçok ilde zirai don desteği
- VALİ HATİPOĞLU'NDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA
- Elazığ'da Şok Yol Emniyet ve Kontrol devriyesi yapıldı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.