MV. IŞIKVER'DEN MV. AÇIKKAPIYA DESTEK "YANINDAYIZ"

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Plan ve Bütçe Komisyonu’nda yaşanan sözlü tartışmada AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı’ya destek vererek tehdit ifadelerini kınadı.
Plan ve Bütçe Komisyonu görüşmeleri sırasında AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı ile CHP Kars Milletvekili İnan Akgün Alp arasında yaşanan sözlü tartışma, siyasi gündeme taşındı. Tartışmaya MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver sosyal medya paylaşımıyla tepki gösterdi.
Milletvekili Işıkver paylaşımında, Ejder Açıkkapı’ya yönelik sözlü tehditleri kınayarak şu ifadeleri kullandı;
“Sn. Milletvekilimiz Ejder Açıkkapı yalnız değildir. Plan Bütçe Komisyonu görüşmeleri esnasında kendisine karşı kullanılan üslup ve ‘kafanı koparırım’ şeklindeki ifadeleri kabul etmemiz mümkün değildir. O yersiz ve altı boş ifadeleri sahibine misli ile iade ediyor, Sn. Ejder Açıkkapı’nın ceketinin bir düğmesinin koparılmasına dahi razı gelmeyeceğimizi kamuoyuna beyan ediyoruz. YANINDAYIZ.”
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Elazığ’da Gençler Yapay Zekâ Kampında Buluştu
- Milletvekili Erol: "Elazığ Emniyetimize Teşekkür Ediyorum"
- Elazığ İl Özel İdaresinden Kaçak Yapılaşmaya Karşı Kararlı Mücadele
- Pistten Bronz Madalyayla Döndü: Elif Reyyan Kaya Türkiye Üçüncüsü Oldu
- Av. İbrahim Gök: "Geçim Mücadelesi Her Geçen Gün Daha Da Ağırlaşıyor"
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.