MİLLETVEKİLİ NAZIRLI; EKSİKLİK BİZ YÖNETİCİLERE AİTTİR

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, kentte yaşanan su sorununun öncelikli gündem olduğunu belirterek, “Eksiklik biz yöneticilere aittir, hızlı ve kalıcı çözümler üreteceğiz” dedi.
AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, kentte yaşanan su sorununa ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Nazırlı, su probleminin çözümünün öncelikli gündem olduğunu vurguladı.
Nazırlı paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
“Çuvaldızı önce kendimize batırmamız lazım. Hâlâ Elazığ’da su problemi var ise bu eksiklik biz yöneticilere aittir. Vakit sorumlu arama vakti değil; hızlı, kapsayıcı ve kalıcı çözüm üretme vaktidir. Şu an Elazığ’ın dolayısı ile bizlerin birinci gündemi su! Vatandaşlarımız müsterih olsun, gereken en erken zamanda yapılacaktır.”
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- BAŞKAN ALAN: “YEREL KALKINMA İÇİN ÜRETİM BİRLİKLERİNİ ÖNEMSİYORUZ"
- MİLLETVEKİLİ EROL; "KAMU YATIRIMLARININ PLANSIZ VE DÜZENSİZLİĞİNİN ÖRNEĞİ"
- İÇİŞLERİ BAKANLIĞININ TALİMATIYLA ELAZIĞ'A YENİ YATIRIM MÜJDESİ
- MİLLETVEKİLİ NAZIRLI; EKSİKLİK BİZ YÖNETİCİLERE AİTTİR
- BAKAN YUMAKLI: BELEDİYELERİMİZİN ALGININ DEĞİL,SUYUN YÖNETİMİNİ YAPMASI LAZIM
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.