Milletvekili Keleş’ten Ramazan’da Gönül Ziyaretleri

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Ramazan ayı dolayısıyla başlattığı hane ziyaretlerini ve sahur programlarını sürdürüyor.
AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Ramazan ayı kapsamında hane ziyaretleri ve sahur programlarıyla vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. “Gönüllere dokunan her kapı, bizi birbirimize daha da yakınlaştırır” anlayışıyla gerçekleştirilen ziyaretlerde birlik ve beraberlik mesajı verildi.
Milletvekili Keleş; Merkez İlçe Başkanı Hasan Çalışkan, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Adem Şentürk ve Seyfullah Yıldız, Belediye Meclis Üyesi Abdulsamet Yaman, Merkez İlçe Başkan Yardımcıları Veysel Doğan ve Fevzi Alçınsu, Üniversite Mahalle Başkanı Mehmet Güngör ve Güneykent Mahalle Başkanı Hidayet Çelik ile birlikte vatandaşlarla bir araya geldi.
Bu kapsamda Nuri Yavuz’u, Nailbey Mahalle Başkanı Cihat Ufak’ı, Erhan Kaya’yı ve Türkiye Eskrim Şampiyonu olan kızı Elif Reyhan Kaya’yı aileleriyle birlikte hanelerinde ziyaret eden Milletvekili Keleş, samimi sohbet ortamında vatandaşların talep ve görüşlerini dinledi. Keleş, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, ev sahiplikleri ve içten muhabbetleri için ailelere teşekkür ederek birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı.
Ramazan programları kapsamında gençlerle de bir araya gelen Milletvekili Keleş, “Çalınmadık kapı, girilmedik gönül bırakmayacağız” anlayışıyla sahurun bereketini üniversiteli gençlerle paylaştıklarını ifade etti. İl Gençlik Kolları Başkanı, İl ÜNİAK Başkanı ve teşkilat mensuplarıyla birlikte gençlerin daveti üzerine sahur sofrasına konuk olan Keleş, Ramazan’ın bereketini ve sahurun samimiyetini aynı sofrada paylaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
Milletvekili Keleş, yaptığı değerlendirmede Ramazan ayının dayanışma, kardeşlik ve gönül bağlarını güçlendiren bir iklim sunduğunu ifade ederek, birlik ve beraberliğin daim olması temennisinde bulundu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN







Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.