MİLLETVEKİLİ IŞIKVER: BU YAŞANANLAR UNUTULMAYACAK

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver; “ Bu yaşananlar asla unutulmayacak, unutturulmayacaktır! Elazığspor’umuz yalnız değildir, Elazığ halkı sahipsiz değildir!” dedi.
Nesine 2. Lig Play Off 3. tur ilk maçında Vanspor sahasında Çimentaş Elazığspor’u 4-1 mağlup etti. Maçın son düdüğünün ardından futbolcular soyunma odasına geçti. Teknik heyet, futbolcular ve Elazığ protokolünün stattan çıkmak istemesinin ardından bir grup tarafından taşlı saldırıda bulunuldu.
Yapılan saldırının ardından MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver açıklamalarda bulundu.
Milletvekili Işıkver, yapılan saldırıların unutulmayacağını vurguladı.
Işıkver;
“Bugün Vanspor-Elazığspor karşılaşmasında futbolcularımıza ve teknik heyetimize yönelik gerçekleştirilen taşlı ve yabancı cisimli menfur saldırıyı en ağır şekilde lanetliyoruz! Bu saldırı, sadece Elazığspor’a değil; Elazığ’a, sporun özüne, kardeşliğe ve centilmenliğe yapılmış açık bir düşmanlıktır. Sporun kardeşlik, centilmenlik ve dostluk olduğuna inanan bir milletin evlatları olarak, bu çirkin saldırıyı gerçekleştirenleri ve buna sessiz kalanları asla kabul etmiyoruz. Elazığspor’umuzun ve değerli sporcularımızın can güvenliğini tehdit eden bu utanç verici olay, sadece bir spor müsabakasına değil, milletimizin kardeşlik ve birlik anlayışına da yönelmiş hain bir teşebbüs, Türk sporunun değerlerine ve spor ahlakına da yapılmış açık bir saldırıdır. Maç öncesinde, maç esnasında ve maç sonunda organize şekilde gerçekleştirildiği açıkça görülen bu çirkin saldırılar, sporun ruhunu kirleten, düşmanlığı körükleyen, provokatif bir eylemdir. Bu yaşananlar asla unutulmayacak, unutturulmayacaktır! Elazığspor’umuz yalnız değildir, Elazığ halkı sahipsiz değildir!” dedi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.