MİLLETVEKİLİ GÜRSEL EROL’DAN BAYRAM MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel EROL, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Kurban Bayramı’nın birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde geçmesini dileyen Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel EROL, şunları söyledi:
“Kurban Bayramı’nın dostluk ve hoşgörü duygularının güçlendiği bir havada geçmesini temenni ediyorum. Bayramlarımızı vatan topraklarında huzur içinde geçirmemiz için, gözlerini kırpmadan canlarını veren Aziz Şehitlerimizi minnetle bir kez daha anıyorum. Paylaşma ve yardımlaşma ruhunun ortaya konulduğu Kurban Bayramı’nı tüm hemşehrilerimizin ve yurttaşlarımızın sağlık, mutluluk ve huzur içinde geçirmesini diliyorum. Bayramın birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim kılması, ülkemize huzur ve refah getirmesi dileğiyle bütün Elazığlı hemşerilerimizin bayramını en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- “İpek Yolu’na Bir Yolculuk Bin Keşif” Projesi İle İlçelerden Gelen Öğrenciler Ağırlandı İPEK YOLU'NA BİR YOLCULUKBİN KAŞ
- TÜRKİYE'NİN EN MODERN MASA TENİSİ SALONLARINDAN BİRİ ELAZIĞ'A KAZANDIRILDI
- BURCU TÜVER: "AİLE YAPIMIZI KORUMAK VE GÜÇLENDİRMEK İÇİN KARARLILIKLA ÇALIŞIYORUZ"
- BAKAN KURUM: SÖZÜMÜZÜ İNŞA ETMEYE DEVAM TESLİMATTA 250 BİNİ GEÇTİK
- ELAZIĞ BELEDİYESİ MİLLET BEHÇESİ BAKIM VE DÜZENLEME ÇALIŞMALARI GERÇEKLEŞTİRDİ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.