MİLLETVEKİLİ EROL'UN MUTLU GÜNÜ

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, oğlu Erencan ile Yaren’in nişan töreni gerçekleşti. Milletvekili Erol, “Tarif edilemez bir duygu” dedi.
Milletvekili Erol, paylaşımında nişan töreninin aile büyüklerinin duaları ve sevdiklerinin şahitliğinde gerçekleştirildiğini belirterek, bir anne-baba olarak yaşadığı mutluluğu dile getirdi.
Milletvekili Gürsel Erol, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
“Oğlum Erencan ve güzel kızımız, gelinimiz Yaren’in nişan törenini; aile büyüklerimizin duası, sevdiklerimizin şahitliği ve yürekten gelen mutluluklarla gerçekleştirdik. Bir anne-baba olarak evladımızın hayatında böyle anlamlı bir ana tanıklık etmek tarif edilemez bir duygu… İki güzel yüreğin çıktığı bu yolun sevgiyle, saygıyla ve huzurla devam etmesini diliyorum. Rabbim yollarını açık etsin, muhabbetlerini daim eylesin.
Bu güzel günde yanımızda olan, iyi dilekleriyle mutluluğumuzu paylaşan herkese gönülden teşekkür ediyorum.”
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- MAARİFİN KALBİNDE İZ BIRAKAN GECE
- BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, 23 NİSAN DA KOLTUĞUNU DEVRETTİ
- CHP’den 23 Nisan Açıklaması: “Milli Egemenlik Zedeleniyor, Çocuklar Güvende Değil”
- Başkan Alan’dan Sanayi Sitesi İçin Teşekkür ve Ortak Akıl Çağrısı
- Milletvekili Işıkver’den Net Mesaj: “Sanayi Esnafı Daha Fazla Bekleyemez”
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN




Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.