MHP Lideri Devlet Bahçeli'den Önemli Açıklamalar "Bu Devletimizin Gücüdür"

MHP Lideri Devlet Bahçeli Elazığ Afet Konutları Temel Atma ve Sosyal Konutlar Anahtar Teslim Töreninde açıklamalarda bulundu.
MHP Lideri Devlet Bahçeli , Elazığ Afet Konutları Temel Atma ve Sosyal Konutlar Anahtar Teslim Töreninde açıklamalarda bulundu. Bahçeli'nin açıklamaları şöyle: 2020 yılında yaşanan deprem sonrasında bu güzel konutların yapılması burada da insanlarımızın huzurlu ve mutlu yuvaya taşınması hepimizin gurur kaynağıdır.
11 ilimizde asrın felaketi olarak nitelendirilen büyük bir felaket ile karşı karşıya kaldık. Buraları da ayağa kaldıracağız. Bu devletin gücüdür.
Acıları aşacağız, yuvaları kuracağız, insanlarımızı mutlu edeceğiz. Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin 1. yılını doldurduk. Çok büyük başarılarını gördük. Büyük afetler gördük hepsi aşıldı.
Türkiye 14 Mayıs'ta bir seçime gidiyor. Bugün cumhurbaşkanı adayları içinde seçmen kitlesinde yerini belirleyen bir YSK kararı alındı. Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kurada 1. sırada yerini aldı. Bu hayra işarettir. 14 Mayıs'ta bir, bir ileri diyorum.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ KOVANCILAR İLÇE BAŞKANI ERKAN AKSU VE İLÇE YÖNETİMİ GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ
- BAHÇECİ: “HAKKIMIZI ALANA KADAR MÜCADELEMİZE DEVAM EDECEĞİZ”
- VALİ HATİPOĞLU: "KORUYUCU AİLELER TOPLUMUN KAHRAMANLARIDIR"
- BAKAN IŞIKHAN: SON 25 AYDA İŞSİZLİĞİN TEK HANELERDE SEYRETTİĞİNE DİKKAT ÇEKTİ
- CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: İHRACATIMIZI ÜLKE SATHINA YAYMAK İÇİN ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.