MHP Elazığ Milletvekili Aday Adayı Semih Işıkver'in İlçe Temasları Sürüyor

MHP Elazığ Milletvekili Aday Adayı Semih Işıkver, ilçe temaslarına devam ediyor.
MHP Elazığ Milletvekili Aday Adayı Semih Işıkver, ilçe temaslarına devam ediyor.
MHP Elazığ Milletvekili Aday Adayı Semih Işıkver'in seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ilçe temaslarında sıradaki durağı Palu oldu. Bir diğer MHP Elazığ Milletvekili Aday Adayı Nurettin Bahçeci ile bir araya gelen Işıkver, kendisini karşılamaya gelen yoğun kalabalıkla hasbihal etti. Vatandaşa olumsuz hava koşullarına rağmen gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eden Işıkver, istek üzerine yoğun kalabalığa bir konuşma yaptı.
Milliyetçi Hareket Partisi olarak birlik olmaları gerektiğinin altını çizen Işıkver, "14 Mayıs seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi olarak Elazığ'da hak ettiğimiz vekile kavuşacağız" dedi.
Aday Adayı Nurettin Bahçeci'nin tertip ettiği iftar programına katılan Işıkver, iftar sonrasında vatandaşla karşılıklı sohbetinin ardından ziyaretini sonlandırdı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ ZİRAİ DON ZARARI SONRASI BAHÇE BAKIM EĞİTİMLERİ DÜZENLEDİ
- KAYA KARAKAYA SPOR LİSESİ ÖĞRENCİLERİ TİYATRO OYUNU İLE BEĞENİ TOPLADI
- ELAZIĞ'DA BU YIL 5.Sİ DÜZENLENEN KİTAP ŞÖLENİ DEVAM EDİYOR
- TEKNİK DİREKTÖR GÜL: ŞAMPİYON OLMAK VE KUPAYI KALDIRMAK İÇİN ÜÇ MAÇIMIZ KALDI
- GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRLÜĞÜ GENÇLERE YÖNELİK ÇOK YÖNLÜ EĞİTİM ETKİNLİKLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.