MHP Elazığ Milletvekili Aday Adayı Bedri Bora Ertem Medya Grubumuzu Ziyaret Etti

MHP Elazığ Milletvekili Aday Adayı Bedri Bora Ertem, Tek Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve Manşet 23 İmtiyaz Sahibi Zülfü Bal’ı ziyaret etti.
MHP Elazığ Milletvekili Aday Adayı Bedri Bora Ertem, Tek Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve Manşet 23 İmtiyaz Sahibi Zülfü Bal’ı ziyaret etti.
Seçim çalışmaları kapsamında gezi ve ziyaretlerine devam eden Ertem, Zülfü Bal’a seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
14 Mayıs 2023 Genel Seçimlerine az bir süre kala son sürat çalışmalara başladığını ifade eden MHP Elazığ Milletvekili Aday Adayı Bedri Bora Ertem, Elazığ için büyük projelerle hazırlandığını belirtti.
Tek Medya Grup ve Manşet 23 olarak, MHP Elazığ Milletvekili Aday Adayı Bedri Bora Ertem’e başarılar diliyoruz.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- VALİ HATİPOĞLU KEBAN'DA BİR DİZİ TEMASLARDA BULUNDU
- ELAZIĞ BELEDİYESİ ELAZIĞ'IN BAZI CADDELERİNDE YOL YENİLEME ÇALIŞMALARINA BAŞLAYACAK
- MİLLETVEKİLİ IŞIKVER'DEN "BİTİRMEYE KARARLIYIZ" MESAJI
- ERKILINÇ: YAZILI BASIN ŞEHRİN HAFIZASIDIR VE BİZİM İÇİN DEĞERLİDİR
- VALİ HATİPOĞLU'NDAN ÜCRETSİZ YÜZME EĞİTİMİ KURSU
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.