Elazığ
01 Mayıs, 2025, Perşembe
  • DOLAR
    38.25
  • EURO
    43.83
  • ALTIN
    4076.8
  • BIST
    9.317
  • BTC
    85102.848$

MHP Elazığ İl Başkanlığı Deprem Bölgesi İçin Seferberlik Başlattı

MHP Elazığ İl Başkanlığı Deprem Bölgesi İçin Seferberlik Başlattı
MHP Erzurum İl Başkanlığı Deprem bölgesi için seferberlik başlattı.

İl Başkanı Yunus Bal, "Depremden zarar gören vatandaşlarımız için el ele verdik, kenetlendik, birlikte çok güçlüyüz" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanlığı deprem bölgesine gönderilmek üzere yardım kampanyası başlattı. Kampanyayı Sosyal Medya hesaplarından duyuran, Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, şunları söyledi; “Çözemeyeceğimiz hiçbir sorun, aşamayacağımız hiçbir engel, altından kalkamayacağımız hiçbir enkaz, saramayacağımız hiçbir yara Allah’ın izni ve inayetiyle yoktur. Depremin yaralarını sarmak için elimizden geleni yapmalıyız. Devletimiz Deprem bölgesinde vatandaşın yanında, biz de millet olarak depremzede kardeşlerimizin yanlarında olduğumuzu hissettirmeliyiz.

Depremin ilk gününden itibaren MHP Elazığ Afet Masası organizesinde MHP Elazığ İl Başkanlığımızın tüm kademeler ile birlikte toplanan tüm yardımlarımızı Malatya’da bulunan depremzede kardeşlerimize ulaştırma çabasına girdik. Elinden geleni yapmanın hazzını, elinde olanı paylaşmanın önemini, acıların paylaştıkça azaldığını, acı günlerde dayanışmanın ve bir olmanın kıymetini bir kez daha tüm kalbimizle hissettik.

Durmadan yorulmadan, çalışmaya ve dayanışmaya devam edeceğiz”

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!