Meteorolojiden sis ve buzlanma uyarısı

METEOROLOJİ, ELAZIĞ İÇİN SİS, BUZLANMA VE DON BEKLENDİĞİNİ BİLDİREREK UYARIRKEN, SABAH SAATLERİNDE SİS KISMEN ETKİLİ OLDU.
Meteoroloji Elazığ için sis, buzlanma ve don uyarısı yaparken, sabah saatlerinde sis kısmen etkili oldu.
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada:" Bölgemizde havanın parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarının mevsim normalleri civarında seyretmesi, rüzgarların değişik yönlerden hafif, yer yer orta kuvvette esmesi bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus olayı ile birlikte buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir"denildi.
Öteyandan Elazığ’da sabah saatlerinden itibaren sis hafif etkili oldu. Sürücüler için görüş açısını etkilemeyen sis, yüksek noktalardan görsel bir güzellik oluşturdu.




Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- BAŞKAN CAN:TERÖRÜN, DÜŞMANLIĞIN HER TÜRLÜSÜNÜ KINIYOR, NEFRET EDİYOR, REDDEDİYORUZ...
- ELAZIĞSPOR TARAFTARINA PASSO MÜJDESİ
- ELDAK TEKE DERESİ'NDE CANYONİNG ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ
- MİLLETVEKİLİ EROL’DAN TÜM YETKİLİLERE VE VATANDAŞLARA UYARI
- TİMUR GÖK: SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA YÖNELİK YÖNETİLEN ASILSIZ İTHAM VE SUÇLAMALARI KABUL ETMİYORUZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.