Meraklı Çocuklardan Anlamlı Ziyaret

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Meraklı Çocuklar Anaokulu öğretmen ve öğrencileri, Tek Medya Grup'u ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Tek Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zülfü Bal, minik misafirleri ağırladı.
Öğretmenleri eşliğinde medya merkezine gelen öğrenciler, basın çalışanlarının günlük işleyişine tanıklık etti. Gazetecilik mesleğinin nasıl yürütüldüğünü yerinde gözlemleyen çocuklara, haberin hazırlanmasından yayın sürecine kadar olan aşamalar hakkında bilgilendirme yapıldı.
Ziyaret sırasında konuşan Tek Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zülfü Bal, basının demokratik toplumların vazgeçilmezi olduğunu belirterek, gazeteciliğin özveri ve sorumluluk gerektiren bir meslek olduğunu vurguladı. Zülfü Bal, “Bugün bizi ziyarete gelen minik misafirlerimiz, geleceğin bilinçli bireyleri. Onlara basının toplumdaki rolünü anlatmak bizim için büyük bir mutluluk oldu” dedi.
Meraklı Çocuklar Anaokulu öğretmenleri ise bu tür ziyaretlerin çocukların sosyal gelişimi açısından önemli olduğunu belirterek, medya kuruluşlarında yapılan çalışmaların çocuklar tarafından yerinde görülmesinin öğretici bir deneyim olduğunu ifade etti.
Ziyaret, karşılıklı teşekkür ve hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- ELAZIĞSPOR’UN 2025-2026 FUTBOL SEZONU TRANSFERLERİ
- MHP LİDERİ BAHÇELİ ŞEHİT DÜŞEN ORMAN İŞÇİLERİ VE AKUT GÖNÜLLÜLERİ İÇİN TAZİYE MESAJI YAYIMLADI
- PSİKOSOSYAL DESTEK PERSONELLERİNE SERTİFİKA VERİLDİ
- KENT KONSEYİ ÇOCUK MECLİSİ YAZ OKULU PROGRAMI HARPUT GEZİSİYLE SON BULDU
- ORC ARAŞTIRMASINDA IŞIKVER İLK 5’TE…
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.