Maden İlçesinde Diş Protez Laboratuvarı Açıldı

Elazığ’ın Maden ilçesindeki devlet hastanesi bünyesinde Diş Protez Laboratuvarı düzenlenen törenle hizmete sunuldu.
İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Maden Şehit Cengiz Erdur İlçe Devlet Hastanesi’nde Diş Protez Laboratuvarı düzenlenen törenle hizmete sunuldu.

İlçe devlet hastanelerinde bir ilk olarak hizmete sunulan laboratuvarın açılış törenine, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Cahit Polat, hizmet başkanları ve hastane yönetimi katıldı.

Devlet Hastanesinde kış aylarında yaklaşık 10 bin nüfusa hizmet verdiklerini belirten İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Cahit Polat, “Yaz aylarında ise bu sayı 25 bini geçmektedir. İlçemizin il merkezine uzaklığı hepimizin malumudur. Amacımız bu yöredeki hastalarımızı mağdur etmeden imkanlarımız dahilinde yerinde sağlık hizmet sunmaktır. Bu gün burada hizmete açmış olduğumuz diş protez laboratuvarımızı da bu amaçlar doğrultusunda düzenlenerek halkımızın hizmetine sunulmuştur. Maden ilçemize yakınlıkları itibariyle Alacakaya ve Ergani’de yaşayan hastalarımızda diş protez tedavilerini burada rahatlıkla yapabileceklerdir. Diş protez, kanal tedavi ve çeşitli dolgu hizmetlerinin verileceği laboratuvarımız ilçe hastanelerimiz arasında bir ilk olma özelliğini taşımaktadır. Bunu da özellikle vurgulamak istiyorum” dedi.



Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, ORC Anketinde Zirveye Yerleşti
- Elazığspor, Hazırlık Maçında Balıkesirspor İle 1-1 Berabere Kaldı
- Elazığspor – Balıkesirspor Maçı İçin Geri Sayım!
- Kırmızı Dosya’nın Yeni Sezon İlk Bölümünde Cemaatler ve Madencilik Masaya Yatırıldı
- MHP Elazığ Merkez İlçe Kongresi Yoğun Katılımla Gerçekleşti
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.