Elazığ
18 Nisan, 2026, Cumartesi
  • DOLAR
    38.25
  • EURO
    43.83
  • ALTIN
    4076.8
  • BIST
    9.317
  • BTC
    85102.848$

Köylere Hizmet Götürme Birliğine Üye Seçimi Yapıldı

Köylere Hizmet Götürme Birliğine Üye Seçimi Yapıldı
Elazığ Valiliği Köylere Hizmet Götürme Birliği seçimleri gerçekleştirildi. İl Özel İdaresi Meclis toplantı salonunda Vali Dr. Ömer Toraman başkanlığında gerçekleştirilen seçimlerde Elazığ Merkez Köy Muhtarlar Dernek Başkanı ve Bağlarca Köy Muhtarı Mahmut Ergün ile Sarıkamış Köyü Muhtarı Cimşit Şen seçildi.

Elazığ Valiliği Köylere Hizmet Götürme Birliği seçimleri gerçekleştirildi.

İl Özel İdaresi Meclis toplantı salonunda Vali Dr. Ömer Toraman başkanlığında gerçekleştirilen seçimlerde Elazığ Merkez Köy Muhtarlar Dernek Başkanı ve Bağlarca Köy Muhtarı Mahmut Ergün ile Sarıkamış Köyü Muhtarı Cimşit Şen seçildi.

ERGÜN: CİMŞİT ARKADAŞIMLA BİRLİKTE SEÇİMİ KAZANMIŞ BULUNMAKTAYIZ

130 üyenin oy kullandığı seçimlerde 87 oy alan Mahmut Ergün, “Bugün yapılmış olan köylere hizmet götürme birliği sayın valimizin istişaresiyle yapılmış bulunmaktadır. Cimşit arkadaşımla birlikte seçimi kazanmış bulunmaktayız. Köylerini terk edip buraya kadar gelen, bizleri yalnız bırakmayan tüm muhtar arkadaşlarıma saygılar sunarım. Hepsine teşekkür ederim. Çok sağ olun” ifadelerini kullandı.

ŞEN: BİZE DESTEK VEREN, VERMEYEN TÜM MUHTAR ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM

Seçimlerde 82 oy alan Cimşit Şen de, “Mahmut Ergün başkanımız ve ben Cimşit Şen olarak bundan sonra Köylere Hizmet Götürme Birliği’nde çalışmaları beraber yapacağız. Bize destek veren, vermeyen tüm muhtar arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!