KADINLARIMIZIN GÜCÜ,MİLLETİMİZİN GÜCÜDÜR! 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN

Türk milletinin tarihi, kadınların cesareti, fedakârlığı ve azmiyle şekillenmiştir. Türk aile yapısında kadın, her zaman toplumun temel taşı, aile birliğinin koruyucusu, vatanın ve değerlerinin savunucusu olmuştur. Geçmişten günümüze kadınlarımız, sadece bir eş ve anne olarak değil, aynı zamanda birer kahraman olarak tarih sahnesinde yer almıştır.
Tomris Hatun’dan Nene Hatun’a, Kara Fatma’dan Şerife Bacı’ya kadar nice kahraman kadın, vatanı ve milleti uğruna büyük fedakârlıklar göstermiştir. Onların cesareti, Türk kadınının gücünün en büyük kanıtıdır.
Bugün de Türk kadını, hayatın her alanında emeğiyle, bilgisiyle, sevgisiyle ve azmiyle toplumu ileriye taşımaya devam etmektedir. Ailesinin temel direği, evladının ilk öğretmeni, vatanın yılmaz neferi olarak, geçmişten aldığı güçle geleceği inşa etmektedir
Bu duygu ve düşüncelerle, başta vatan uğruna can veren şehitlerimizin ve gazilerimizin kıymetli anneleri ve eşleri olmak üzere, hayatın her alanında varlığıyla dünyayı güzelleştiren tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.