İŞ İNSANI VEYSEL DEMİRCİ'DEN KARAYOLLARINA KUTLAMA

İş insanı Veysel Demirci Karayolları Genel Müdürlüğü’nün 75. kuruluş yıldönümü vesilesiyle düzenlenen iftar programına katıldı. İşte detaylar
İş insanı Veysel Demirci
“Bugün, Karayolları Genel Müdürlüğü’nün 75. kuruluş yıldönümü vesilesiyle düzenlenen anlamlı programa katılmaktan büyük onur duydum.
Türkiye’nin dört bir yanını yollarla, köprülerle, tünellerle birbirine bağlayan, ulaşımı kolaylaştırarak kalkınmaya katkı sağlayan Karayolları Teşkilatı’nın her bir ferdine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Programın ardından, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar programında Ramazan ayının bereketini hep birlikte paylaşmanın huzurunu yaşadık.
Bu sofralar sadece ekmeği değil, birlik ve beraberliği de paylaştığımız müstesna anlara sahne oluyor. Emeği geçen herkese teşekkür eder, Ramazan ayının tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini dilerim. Rabbim, yollarımızı da gönüllerimizi de açık eylesin.” İfadelerini kullandı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- MV. Erol, Şarm El-Şeyh’te ilan edilen ateşkese ilişkin açıklamalarda bulundu
- MİLLETVEKİLİ AÇIKKAPI TBMM'DE GAZZEDE'Kİ SON GELİŞMELERLE İLGİLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU
- KAYA KARAKAYA GÜZEL SANATLAR LİSESİ ÖĞRENCİLERİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ
- Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi tarafından, Gençlik Festivali düzenlenecek
- TÜRK DÜNYASI HAZAR ŞİİR AKŞAMLARI PROGRAMINDA BULUŞACAK
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.