Elazığ
20 Temmuz, 2025, Pazar
  • DOLAR
    38.25
  • EURO
    43.83
  • ALTIN
    4076.8
  • BIST
    9.317
  • BTC
    85102.848$

İŞ İNSANI DEMİRCİ 15 TEMMUZ DOLAYISIYLA ŞEHİTLERİMİZ İÇİN MEVLİT OKUTTU

İŞ İNSANI DEMİRCİ 15 TEMMUZ DOLAYISIYLA ŞEHİTLERİMİZ İÇİN MEVLİT OKUTTU
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında İş İnsanı Veysel Demirci tarafından şehitlerimiz için mevlit okutuldu.. program aşure ikramı ile son buldu.

İş İnsanı Veysel Demirci tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Hacı Veysel Demirci Camisi’nde mevlit okutuldu. İş İnsanı Veysel Demirci tarafından okutulan mevlide yoğun katılım sağlanırken, aziz şehitler dualarla anıldı.

 

 

Mevlit sonrası vatandaşlara birlik ve beraberliğin simgesi olarak aşure ikramında bulunuldu.

 

 

Programda konuşan İş Adamı Veysel Demirci, 15 Temmuz’un millet iradesiyle yazılmış bir destan olduğunu vurguladı.

Demirci, Ziver Vakfının çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini ifade ederek, bölgede bir ilki yaptıklarını söyledi. 

Demirci, Memleketine daha fazla hizmet etmek için çalışacağını kaydederek, Terörsüz bir Türkiye ile ülkenin daha ileriye taşınacağını kaydetti.

 

​​​​​​​

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!