Hırsızlık İçin Girdikleri İş Yerinde suçüstü Yakalanan 2 Şüpheli Gözaltına Alındı

Elazığ’da hırsızlık için bir iş yerine giren ve polis ekipleri tarafından suçüstü yapılarak gözaltına alınan 2 şüpheli, bugün adliyeye sevk edildi.
Elazığ’da hırsızlık için bir iş yerine giren ve polis ekipleri tarafından suçüstü yapılarak gözaltına alınan 2 şüpheli, bugün adliyeye sevk edildi.
İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saat 04:00 sıralarında meydana gelen işyerinden hırsızlık olayı ile ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışma yaptı. Yapılan çalışmada, olayın şüphelisi olduğu tespit edilen E.Ş. (22) ve S.B. (37) bakır kabloları toplamış vaziyette, çaldıkları 2 adet tespih ve 1 adet siyah kordonlu kol saati ile suçüstü yapılarak gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan şüpheliler, bugün adliyeye sevk edildi.
Öte yandan şüphelilerin üzerinden çıkan 2 adet tespih ve 1 adet saatin ekipler tarafından sahibine teslim edildiği bildirildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Elazığ Belediye Meclisi Kasım ayı oturumlarında imar konuları görüşüldü
- BAHŞİ'DEN TEPKİ: "ALACAĞA %25 ÇALIŞANA %18 ZAM ADİL DEĞİLDİR"
- ELAZIĞ’DA SOSYAL KONUTLARIN İLÇELERE GÖRE DAĞILIMI AÇIKLANDI
- Başkan Sarışın: "Gençliğin Geleceği Mangal Dumanına Teslim Edilemez"
- ELAZIĞ'IN DOĞUSU CAZİBE MERKEZİ OLMA YOLUNDA İLERLİYOR
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.