Hazar Gölüne Önemli Bir Turizm Tesisi Kazandırılıyor

Uzun bir süredir atıl durumda olan eski ilbank tesisi hazar gölüne yeniden kazandırılacak. Gezin ilçesinde bulunan tesisin kira bedeli üzerinden açık arttırma usulü ile 4 Temmuz pazartesi günü saat: 14.00 ‘da ihalesi gerçekleştirilecek.
Madenin gazin ilçesinde bulunan eski ilbank tesisleri yatırım şartıyla yıllık kira bedeli üzerinden açık arttırma usulüyle ihale neticesinde hazar gölüne yeniden kazandırılacak. Tesisin kira bedeli üzerinden açık arttırma usulü ile 4 Temmuz pazartesi günü saat: 14.00 ‘da ihalesi gerçekleştirilecek.
"ÖNEMLİ BİR TURİZM TESİSİ KAZANDIRILACAK"
Elazığ Valiliğinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Madenin gezin ilçesinde bulunan eski ilbank tesisleri 04.07.2022 tarihinde saat: 14.00’te kira bedeli üzerinden açık arttırma usulü ile ihalesi gerçekleşecektir. Yatırım şartıyla yıllık kira bedeli üzerinden açık arttırma usulüyle ihale neticesinde hazar gölüne önemli bir turizm tesisi kazandırılacaktır. Bu kapsamda yatırım şartı olarak 92 yatak kapasiteli konaklama birimleri, yarı olimpik yüzme havuzu, sosyal tesisler, retoran binaları, bungalov evleri, su sporları merkezi, aquapark 2 yıl içerisinde tesise kazandırılacak” ifadeleri yer aldı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- VALİ HATİPOĞLU PAZAR ESNAFI VE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ
- "Kadınlara Yönelik Madde Bağımlılığı" ve YEDAM tanıtımı konulu eğitim düzenlendi
- MİRYILDIZ MADENCİLİK’E DEPREM DESTEKLERİNDEN DOLAYI ÜSTÜN BAŞARI VE TEŞEKKÜR BELGESİ
- BAŞKAN GÖK'TEN KÜLTÜR ŞENLİĞİNE DAVET
- ELAZIĞ DAHİL 49 İLDE MALİ SUÇ ÖRGÜTLERİNE YÖNELİK OPERASYON
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.