Harput-Der 5. Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Kısa adı Harput-Der olan Harput ve köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği'nin 5. olağan genel kurul toplantısı Dernek binasında yapıldı.
Toplantıda açılış konuşması yapan dernek başkanı Kazım Atıcı derneğin son 3 yıllık faaliyetlerinden bahsederek Harput-Der'in hem Harput'un hem de köylerinin sorunları konusunda valilik, belediye, üniversite ve diğer devlet kurumları ile sürekli görüşmeler yaptığını, sorunların ilgililere iletildiğini ve çözüm yolları konusunda görüşlerini ilettiklerini ifade etti. Bu konularda bayağı bir mesafe alındığını Harput'a ve köylerine çok güzel hizmetlerin yapıldığını ilave etti.
Daha sonra yönetim Kurulu faaliyet raporu başkan yardımcısı Habib Karaçolu tarafından okundu.
Karaçorlu önümüzdeki dönemde Öncelikle hedeflerinin Derneği kendi binasına kavuşturmak olduğunu. Bu amaçla uygun bir daire satın alınması konusunda çalışmaların başlatıldığını belirtti. Ayrıca Derneğin yayın organı Sevdamız Harput dergisinin 2. sayısını çıkarmak için gerekli çalışmaların tamamlanmak üzere olduğunu belirtti.
Yönetim ve Denetim Kurulu faaliyet raporları okunup İbra edildikten sonra yönetim ve Denetim Kurulu üyelerinin seçimine geçildi. Tek liste ile gidilen seçimlerde yeni dönem için teklif edilen yönetim ve Denetim Kurulu listeleri genel kurul tarafından kabul edildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Milletvekili Erol: Atatürk’ün Emaneti CHP’yi Kapatmayı Düşünmek Boş Bir Hayaldir
- Elazığ’da Filede Yarı Final Mücadelesi Nefes Kesti
- Başkan Şerifoğulları Asfalt Çalışmalarını Yerinde İnceledi
- Elazığ’da Gençlik Festivali Heyecanı Yaşanacak
- Elazığ Belediyesi Personeli Psikolojik İlk Yardım Seminerinde Buluştu
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.