Hafızlık Ve Kur’an-I Kerim Bölge Birincileri İçin Ödül Töreni Gerçekleştirildi

Diyanet İşleri Başkanlığınca 2022 yılı hafızlık eğitimi verilen Kur’an kursları arası Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma yarışmalarında dereye giren öğrenciler, için ödül töreni düzenlendi.
Diyanet İşleri Başkanlığınca 2022 yılı hafızlık eğitimi verilen Kur’an kursları arası Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma yarışmalarında dereceye giren öğrenciler, için ödül töreni düzenlendi.
Törene İl Müftüsü Selami AYDIN, Ticaret Borsası Başkanı ve TDV Elazığ Şube Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali DUMANDAĞ, Müftü Yardımcıları ve Şube Müdürleri katıldı.
Törende hafızlık yarışmasında bölge birincisi olan Elazığ Altın Çevre Yatılı Erkek Kuran Kursu öğrencisi Muhammet Mustafa SELAMİ ve Kur ’anı Kerimi güzel okuma yarışmasında bölge birincisi olan Muhammet Fatih YEL’e ödülleri takdim edildi.
Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma ve hafızlık yarışmalarında bölge birincisi olan Muhammet Mustafa Selami ve Muhammet Fatih Yel’e Dumandağ ailesi adına hediyelerini takdim edip, okul hayatlarında da başarılar diledi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- ELAZIĞ İL PROTOKOLÜ BAKAN URALOĞLU İLE MAKAMINDA BİR ARAYA GELDİ
- MÜSİAD "İLÇELER BULUŞUYOR" KAPSAMINDA İŞ DÜNYASINI AĞIN'DA BULUŞTURDU
- Başkan Ercan: “Halkın büyük kesimi giderek fakirleşiyor
- Bakanlığın Akıllı Şehirler Portalı üzerinden güzel örnekler listesinde Elazığ'da yer aldı
- Başkan Gök Mahalle muhtarları ile bir araya geldi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.