GÜRSEL EROL’DAN ATATÜRK BÜSTÜNE YAPILAN ÇİRKİN SALDIRIYA İLİŞKİN AÇIKLAMA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ’da şizofreni hastası bir şahsın Atatürk büstüne yaptığı çirkin saldırıya ilişkin açıklamada bulundu.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ’da şizofreni hastası bir şahsın Atatürk büstüne yaptığı çirkin saldırıya ilişkin açıklamada bulundu.
Elazığ’da eski öğretmen evinin önünde bulunan Atatürk büstüne taşla saldırı gerçekleştirdi. Çevredeki vatandaşların da tepki gösterdiği saldırı sonrası Elazığ Emniyet Müdürlüğü bir açıklama yaparak şahsın yakalandığını ve şizofreni hastası olduğunu açıkladı.
“ELAZIĞ ATATÜRK’E GÖNÜLDEN BAĞLIDIR”
CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, yaşanan bu çirkin olayla ilgili bir açıklama yaptı. Milletvekili Erol: “Elazığlı hemşehrilerim, vatanına, bayrağına, devletine, milli ve manevi değerlerine özellikle Ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ilke ve inkılaplarına gönülden bağlıdır. Yaptığım görüşmeler neticesinde bu çirkin saldırıyı gerçekleştiren şahsın şizofreni hastası olduğunu öğrendim. Ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve ulusumuzun ortak değeridir. Ona yapılan saldırılar, bizleri asla yıldıramaz.” dedi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Elazığ’da “Asfalt Yılı” Çalışmaları Sürüyor
- 40 İl, 17 Takım, 431 Sporcu: ANALİG Yüzme Türkiye Şampiyonası Elazığ’da Başlıyor
- Organize Suç Örgütü Elebaşı Serkan Kurtuluş Arjantin’den Türkiye’ye Getiriliyor
- Alacakaya’da Damızlık Düve Üretimine Saha İncelemesi
- Gazi Caddesi’nde Yıkım Sonrası İnternet Mağduriyeti
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.