GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ EREN’DEN MEDYA GRUBUMUZA ZİYARET

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla medya grubumuzu ziyaret etti.
Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla medya grubumuzu ziyaret etti.
İl Müdürü Eren, ziyarette Tek Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zülfü Bal ve personelin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, Elazığ’da basının önemine değinen Eren, Elazığ’da basının yeri çok önemli. Çok fazla gazete, televizyon ve basın organı var, önemini buradan anlayabiliriz. Elazığ’da basın bir işin doğru yapılmasında ve işin amacına ulaşmasında önemli rol oynuyor. Haberi bize ulaştıran, şehrin gelişimine katkı sunan tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum.” diye konuştu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- ELAZIĞ’DA TIRMANIŞ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI HEYECANI
- BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI TARİHİ ÖĞRETMEN EVİNDE YAPILAN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
- ELAZIĞ DAHİL 58 İLDE SİBER SUÇLARA YÖNELİK OPERASYON DÜZENLENDİ
- İL GENELİNDE UYUŞTURUCU OPERASYONU
- ELAZIĞ BARO BAŞKANI EFE: ÇİMENTO FABRİKASININ KANUNEN SAĞLIKLI ÇEVRE HAKKINI İHLAL ETTİĞİNE DİKKAT ÇEKTİ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.