Gebzede Dezenfekte Çalışmaları

GEBZE BELEDİYESİ, İLÇE GENELİNDE KORONA VİRÜS SALGININA KARŞI MÜCADELE KAPSAMINDA DEZENFEKTE ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR.

Gebzede Dezenfekte Çalışmaları
Gebze Belediyesi, ilçe genelinde korona virüs salgınına karşı mücadele kapsamında dezenfekte çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Gebze’de korona virüsle mücadele kapsamında dezenfekte çalışmaları aksatılmadan gerçekleştiriliyor. Gebze Belediyesi Veteriner İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçede genelinde dezenfekte çalışmalarına devam ediyor. Korona virüs salgınıyla mücadele çalışmaları kapsamında, özellikle vatandaşların yoğun olarak kullandığı alan ve araçlarda dezenfekte ve ilaçlama işlemleri sürdürülüyor. Gebze Belediyesi ekipleri, sağlık ocakları, okullar, camiler, SGK ve benzeri kamu kuruluşlarının yanı sıra otobüsler, taksiler, tren istasyonları, sebze hali gibi yoğun olarak kullanılan alanları belirlenen periyotlarda düzenli bir şekilde dezenfekte ediyor. Belediye yetkilileri dezenfekte çalışmalarının hız kesmeden süreceğini belirtti.
Manset23

Manset23

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.