Elazığ
07 Aralık, 2025, Pazar
  • DOLAR
    38.25
  • EURO
    43.83
  • ALTIN
    4076.8
  • BIST
    9.317
  • BTC
    85102.848$

ETSO’da Özel Yatırım Teşvikleri Bilgilendirme Toplantısı

ETSO’da Özel Yatırım Teşvikleri Bilgilendirme Toplantısı
ETSO, depremden etkilenen illerdeki yatırımlara özel yatırım teşvik tedbirleri hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve ETSO İşbirliğiyle; Depremden etkilenen illerdeki yatırımlara özel yatırım teşvik tedbirleri hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıda ekonomi alanında deprem sonrası yapılan düzenlemeler hakkında katılımcılara bilgi verildi.

ETSO Başkanı İdris Alan, TOBB Ekonomi Şura’sında Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a taleplerini ilettiklerini belirterek, toplantı talep ettiklerini söyledi. Alan, “Kamu gelirlerinden deprem bölgesine özel fon talep etmekten tutunda vergi muafiyetlerine kadar birçok başlıkta kolaylık istedik. En önemlisi de deprem bölgesinde bulunan oda ve borsa başkanları özelinde Cumhurbaşkanı Yardımcımız ve bakanlarımızın da katılım sağlayacağı bir toplantı talep ettim çünkü 11 ilin yaşadığı bu felaket kısa sürede atlatılacak gibi değil. Bugünde tam olarak bu konuyla ilgili Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımızdan gelen yetkililerimizde 11 ilimize özel teşvik tedbirleri hakkında bilgilendirmelerde bulunacaklar. Bu toplantı yapacaklar diye düşünüyorum Cevdet yılmaz Başkanım bölgemizin insanı yöremizin insanı sorunları problemleri bilen bir insan” dedi.

Sanayi Teknoloji Bakanlığı Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Mehmet Dündar, katılımcılara özel yatırım teşvik tedbirleri hakkında bilgi verdi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!