EOSB’den Destek Çağrısı

Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı sanayicilerden sanayi bakanlığı adına deprem bölgesi için destek topluyor
Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı, Sanayicilerden Sanayi Bakanlığı adına deprem bölgesi için destek topluyor.
Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan yapılan açıklamada, “Kahramanmaraş ve çevre illeri etkileyen deprem afeti ile ilgili deprem bölgesinin acil ihtiyaçlarının tek elden yapılması amacıyla Kampanya başlangıcı olarak Bölge Müdürlüğümüz tarafından 1 Milyon liralık bağış yapılmış olup, siz değerli Sanayicilerimizin de nakti bağışları için Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı tarafından Afet Hesabı açılmıştır.
Sanayi Bakanlığına aktarılmak üzere nakdi bağışlarınızı Halkbank TR320001200933200016000058 hesaba yapmanız hususunu bilgilerinize önemle arz ederiz” denildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- ELAZIĞ’DAN HENTBOL MİLLİ TAKIMA 5 SPORCU
- ELAZIĞ BELEDİYESİNDEN 8 MART’A ÖZEL PROGRAM DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MÜZİĞİN EŞSİZ NAĞMELERİYLE KUTLANACAK
- RAMAZAN AYI ETKİNLİKLERİNİN BU AKŞAMKİ KONUĞU GÜÇLÜ YORUMUYLA FADIL AYDIN OLUYOR
- Vali Hatipoğlu’ndan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı
- GAZETECİ ERKAN KÖSE'DEN BASIN AÇIKLAMASI
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.