ELSAD İMKANLARI SINIRLI ÇOCUKLAR İÇİN BİR BAYRAM SEVİNCİ YAŞATTI

Elazığ Stratejik Araştırmalar Derneği 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde dezavantajlı çocuklara özel bir “uçurtma şenliği” organize ederek bayram coşkusunu gökyüzüne taşıdı.

ELSAD İMKANLARI SINIRLI ÇOCUKLAR İÇİN BİR BAYRAM SEVİNCİ YAŞATTI

19 Mayıs gençlik ve spor bayramı kapsamında Elazığ Stratejik Araştırmalar Derneği, dezavantajlı çocuklar için Uçurtma Şenliği düzenledi. Zafran Mahallesi’nde düzenlenen Uçurtma Şenliği, özellikle imkânları sınırlı çocuklar için bir bayram sevinci yaşattı.

 

 

Gökyüzü çocukların rengârenk uçurtmalarıyla şenlendi. Etkinlikte ayrıca çocuklara pamuk şekeri ve mısır ikram edildi.

 

 

Elazığ Stratejik Araştırmalar Derneği Başkanı Av. Murat Erdoğan, benzeri etkinliklerle kültürüne bağlı, bilinçli bir nesil yetiştirmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

 

 

Arzu

Arzu

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.