Elazığ
05 Aralık, 2025, Cuma
  • DOLAR
    38.25
  • EURO
    43.83
  • ALTIN
    4076.8
  • BIST
    9.317
  • BTC
    85102.848$

Elazığspor Kulüp Başkanlığı’na Ahmet Feti Yılmaz Seçildi

Elazığspor Kulüp Başkanlığı’na Ahmet Feti Yılmaz Seçildi
Elazığspor Olağan Genel Kurulu’nda Elazığspor Kulüp Başkanlığı görevine Ahmet Feti Yılmaz seçildi. Genel Kurulda Elazığspor’un borcunun 75 milyon TL olduğu da açıklandı.

Elazığspor Olağan Genel Kurulu’nda Elazığspor Kulüp Başkanlığı görevine Ahmet Feti Yılmaz seçildi. Genel Kurulda Elazığspor’un borcunun 75 milyon TL olduğu da açıklandı.

258 üyesi bulunan ve 22 Haziran Cumartesi günü gerçekleşmesi gereken Elazığspor Genel Kurulu, gerekli üye çoğunluğu sağlanamadığı için 30 Haziran’a ertelenmişti.

Ertelenen Elazığspor Kulübü Genel Kurulu bugün gerçekleştirildi.

 

 

Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Olağan Genel Kurulda Elazığspor’un borcu da belli oldu. Elazığspor’un toplam borcunun 75 milyon olduğu açıklandı. Elazığspor’un 2024-2025 yılı tahmini bütçesi ise 120 Milyon TL olarak belirlendi.

Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen kongrede yeni yönetim ve yeni başkan seçimi yapıldı.

 

 

Serkan Çayır’ın aday olmamasının ardından tek listeyle gidilen seçimde 85 delege oy kullandı.

Kullanılan oyların ardından Çimentaş Elazığspor’un Kulüp Başkanı Ahmet Feti Yılmaz oldu.

 

 

Yeni kulüp başkanı Ahmet Feti Yılmaz’ın yönetim kurulu ise şu şekilde;

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!