Elazığ’da Yatırımcılar İçin Büyük Fırsat Dönemi

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından başlatılan Yerel Kalkınma Hamlesi Teşvik Programı’nın 2026 dönemi kapsamında Elazığ’ın hayvancılık, su ürünleri, turizm ve tarımsal sanayi alanlarında yatırımcılar için önemli fırsatlar sunduğunu açıkladı.
Vali Hatipoğlu yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “#YerelKalkınmaHamlesi Teşvik Programı 2026 Dönemi Başlıyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yerelden ulusala kalkınma yaklaşımıyla hayata geçirilen Yerel Kalkınma Hamlesi Teşvik Programı kapsamında Elazığ, yatırımcılar için önemli fırsatlar sunmaktadır.
Elazığ’da Öncelikli Yatırım Alanları:
Asgari 1.000 Büyükbaş Entegre Et ve/veya Süt Hayvancılığı Yatırımı
Entegre Su Ürünleri Üretimi ve/veya Katma Değerli Ürün İşleme Tesisi
Hazar Gölü Dört Yıldız ve Üzeri Konaklama Tesisi
Üzüm ve Üzüm Atık/Yan Ürünlerinden Katma Değerli Ürün Üretimi
Yerel potansiyelimizi üretime, istihdama ve katma değere dönüştürecek bu önemli programın ilimize ve yatırımcılarımıza hayırlı olmasını diliyoruz.”
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN




Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.