Elazığ’da Suç Makinesi Yakalandı

Elazığ’da 10 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası olan ve aynı zamanda 33 farkı suçtan kaydı bulunan firari şahıs yakalandı.
Elazığ’da 10 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası olan ve aynı zamanda 33 farklı suçtan kaydı bulunan firari şahıs yakalandı.

Karakoçan İlçe Emniyet Müdürlüğü, kentin huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede ekiplerinin takibi sonucunda 10 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası olan toplamda 33 farklı suçtan kaydı bulunan L.D.’nin ilçe merkezi Tepe Mahallesinde bulunan ikametinde olduğu tespit edildi. Bunun üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü personelleri ve Özel Harekat Unsurları ile ikamete operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda şüpheli şahıs, yakalanarak gözaltına alındı.
Şüpheli, tamamlanan işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Elazığlı Genç Boksörlerden Sivas’ta Türkiye Derecesi
- Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, ORC Anketinde Zirveye Yerleşti
- Elazığspor, Hazırlık Maçında Balıkesirspor İle 1-1 Berabere Kaldı
- Elazığspor – Balıkesirspor Maçı İçin Geri Sayım!
- Kırmızı Dosya’nın Yeni Sezon İlk Bölümünde Cemaatler ve Madencilik Masaya Yatırıldı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.