Elazığ’da Sahte İçki Operasyonu

Elazığ’da polis ekiplerinin bir depoya yaptığı operasyonda çok sayıda sahte bandrollü içki ele geçirilirken, bir şüpheli gözaltına alındı.
Elazığ’da polis ekiplerinin bir depoya yaptığı operasyonda çok sayıda sahte bandrollü içki ele geçirilirken, bir şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, ilde faaliyet yürüten bir tekel bayiinde sahte bandrollü alkol satışı yapıldığını tespit etti. Bunun üzerine Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde başlatılan çalışmalar sonucunda belirlenen bir depoya operasyon düzenlendi. Operasyonda şüpheli E.Ç. yakalanarak gözaltına alındı.
Depoda yapılan aramada, 64 adet sahte bandrollü içki, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca, 546 adet tabancalara ait fişek, 2 adet 6136 SKM bıçak ele geçirildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Başkan Şerifoğulları: “AK Parti’mizin 25. Yılını Gururla Kutluyoruz”
- Yıllarca Ceplerde Taşındı, Bir Dönemin Vazgeçilmeziydi!
- Sağlıklı Görünüyor Ama… İçeriğinde Bakın Ne Var!
- Bir Zamanlar Kervanlar Geçiyordu! Şimdi İse Tarihin İzleriyle Baş Başa
- Tribün Lideri Uygur Yıldırım’dan Sert Tepki: “Terörün Elebaşına Özgürlük Talebi Kabul Edilemez
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.