Elazığda kar nedeniyle kapanan 148 köy yolu açıldı, 121i için çalışma sürüyor

ELAZIĞ’DA KAR YAĞIŞI NEDENİYLE KAPANAN 269 KÖY YOLUNDAN 148'İ AÇILIRKEN, 121'NİNİN AÇILMASI İÇİN ÇALIŞMALARIN ARALIKSIZ SÜRDÜĞÜ BİLDİRİLDİ.
Elazığ’da kar yağışı nedeniyle kapanan 269 köy yolundan 148’i açılırken, 121’inin açılması için çalışmaların aralıksız sürdüğü bildirildi.
Meteorolojinin uyardığı kar yağışı birçok ilde olduğu gibi Elazığ genelinde de 2 gün etkili olmasıyla 269 köy yolu ulaşım kapandı. Valilik koordinesinde İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği’ne bağlı "Karla Mücadele" ekipleri 24 saat aralıksız çalışma yaparak 148 köy yolunu açtı. Halen merkeze bağlı 15, ilçelerden Ağın’da 7, Alacakaya’da 3, Arıcak’ta 3, Baskil’de 10, Maden’de 18, Karakoçan’da 15, Keban’da 11, Kovancılar’da 9, Palu’da 5 ve Sivrice’de 25 olmak üzere toplam 121 köy yolunun kar nedeniyle kapalı olduğu bildirildi. Kapalı olan yolların biran önce ulaşıma açılması için ekiplerin geceleri de çalışma yaptığı aktarıldı.
Öte yandan meteoroloji yağış beklenmediğini bildirerek, buzlanma ve don olaylarına karşı tedbirli olunmasını önerdi.


Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Elazığ Belediyesi'nden Çocuklara Sağlık Desteği
- AK PARTİ KÖY BULUŞMALARI KAPSAMINDA VATANDAŞLARLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR
- Vali Hatipoğlu kent genelinde yapılan asfalt bakım onarım çalışmalarını inceledi
- ELAZIĞ BELEDİYESİ CADDE CADDE, SOKAK SOKAK ASFALT ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
- Elazığ'lı çocuklar bu kez Çocuk Şenliği'nde buluşacak
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.